A SIMPLE KEY FOR دیابت کودکان UNVEILED

A Simple Key For دیابت کودکان Unveiled

A Simple Key For دیابت کودکان Unveiled

Blog Article

پیشگیری از دیابت نوع ۱ غیرممکن است، اما کودک می‌تواند کارهایی را انجام دهد تا شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد:

بیشتر مبتلایان روش‌های درمانی مختلف را کنار هم به‌ کار می‌گیرند. پیشنهاد ما این است که به دریافت مشاوره آنلاین یا حضوری از متخصص غدد و دکتر داخلی در دکترتو، هرچه سریع‌تر روند درمان را آغاز کنید. برخی روش‌های درمانی برای کنترل دیابت نوع ۲ شامل این موارد می‌شوند:

دکترتو یک وب‌سایت سلامت‌محور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کرده‌است. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبت‌دهی پزشکان، سعی می‌کنیم با تولید مقاله‌های علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.

مطمئن شوید که به طور منظم غربالگری می‌کنید و از این بیماری خاموش آگاه هستید.

کنترل کلسترول خون با مصرف غذاهایی که چربی اشباع‌شده، روغن ترانس، نمک و شکر کمتری دارند.

عدم درمان این بیماری که به آن دیابت بزرگسالان هم می‌گویند باعث بروز مشکلات و بیماری‌هایی مثل بیماری قلبی، کلیوی و سکته می‌شود. بهترین راهکار کنترل بیماری به ‌واسطه تغییر سبک زندگی، مصرف دارو و یا انسولین و چکاپ‌های دوره‌ای منظم است.

وجود ماده‌ای به ‌نام فلاونوئید در گیاهان دارویی، سبزیجات و میوه‌ها مهم‌ترین مزیتی است که طب سنتی را به‌ سمت درمان گیاهی برای دیابت تیپ ۲ می‌کشاند. فلاونوئیدهایی مثل کوئرستین نقش تحریک‌کننده برای ترشح انسولین را ایفا کرده و به خوبی می‌توانند سوربیتول را در بافت بدن مهار get more info کنند.

مقاومت به انسولین یا اختلال حساسیت به انسولین حالتی است که در آن تحمل انسولین در بدن فرد بالا رفته و اثر آن پایین می‌آید. در این حالت بدن به انسولین بیشتری نیاز پیدا می‌کند. با ایجاد مقاومت به انسولین، لوزالمعده انسولین بیشتری برای کنترل قند خون تولید می‌کند در نتیجه میزان انسولین در مبتلایان به دیابت تیپ ۲ بالاتر می‌رود.

به طور کلی بیماری دیابت هنگام بروز مشکلات متابولیکی بدن در استفاده از هورمون انسولین به وجود می آید. در حالت عادی پانکراس (لوزالمعده) که در پشت معده واقع شده است، هورمون انسولین را برای ذخیره سازی و مصرف قند و چربی در بدن از طریق خوردن غذا و تبدیل آن به انرژی مورد نیاز سلول ها، ترشح می کند.

درنتیجه میزان قند خون (گلوکز) از حالت استاندارد بالاتر می‌رود. سلول‌های بدن فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ توانایی جذب قند از مواد غذایی خوراکی را ندارند.

نتیجه این اتفاق هم بالا رفتن قند خون و نهایتا دیابت تیپ ۲ خواهد بود. در حال حاضر دارویی برای درمان مقاومت به انسولین وجود ندارد، اما داروهای دیابتی مثل متفورمین یا تیازولیدیندیون‌ها گزینه خوبی برای کاهش مقاومت به انسولین هستند.

داشتن سابقه خانوادگی ژنتیکی و عوامل محیطی روی احتمال ابتلا به دیابت تیپ ۲ تاثیر می‌گذارند، اما با رعایت اقداماتی مثل ورزش منظم، رژیم غذایی سالم‌خواری و حذف قند و شکرهای مصنوعی می‌توان از ابتلا به این بیماری پیشگیری نمود. درست است که دیابت نوع دو درمان قطعی ندارد، اما با کنترل میزان قند خون می‌توان ریسک عوارض احتمالی این بیماری را به حداقل رساند.

سیب، چای، چای سبز، پیاز، کلم و دانه‌ها و گیاهان دارویی مثل گل راعی، ژینکوبیلوبا و آقطی سرشار از فلاونوئید هستند که به درمان دیابت تیپ ۲ کمک می‌کنند. از جمله گیاهان دارویی برای کنترل و درمان این بیماری عبارت‌اند از:

افراد مبتلا به این نوع دیابت باید ماهی سالمون، سرکه سفید، دارچین و عدس را در رژیم غذایی خود بگنجانند. رژیم غذایی دیابت تیپ ۲ باید سرشار از سبزیجات تازه، قندهای طبیعی، چربی و پروتئین‌های گیاهی باشد. این افراد باید غذاهایی بخورند که شاخص گلیسمی پایینی دارند تا قند خون به‌ تدریج بالا برود و کم‌کم جذب سلول‌های بدن بشود.

Report this page